Χώρος & Εξοπλισμός

Χωρος

Ο χώρος και το περιβάλλον παίζουν μεγάλο ρόλο στη διαδικασία της προπόνησης. Με αυτό στο μυαλό επιλέξαμε και σχεδιάσαμε το studio ώστε ποτέ να μη νιώσεις τη χαοτική αίσθηση που επικρατεί στα παραδοσιακά γυμναστήρια. Εδώ πάντα θα ξέρεις πως έχεις όλη την άνεση να χρησιμοποιήσεις τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, χωρίς άγχος και πως πάντα ένα μέλος της ομάδας μας θα είναι κοντά σου για οτιδήποτε χρειαστείς. Ο όμορφος χώρος σε συνδυασμό με το περιβάλλον που εμπνέει να πετύχεις τους στόχους σου, σου εγγυάται και εξασφαλίζει ότι η προσπάθεια σου θα έχει αποτελέσματα.

TechnoGym

Σημαντικός παράγοντας πάντα είναι και ο εξοπλισμός του χώρου που θα αφιερώσεις το χρόνο σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Σε αυτό φροντίσαμε να είμαστε σίγουροι πως σου προσφέρουμε το καλύτερο με πρωτοποριακά μηχανήματα και εξοπλισμους γυμναστηρίου που θα ενισχύσουν την προπόνησή σου και θα σου παρέχουν ακρίβεια και ασφάλεια.

TRX

Όταν το σώμα σου γίνεται το δικό σου προσωπικό μηχάνημα γυμναστικής, τότε σίγουρα κάνεις TRX. Μια από τις πιο έντονες και καινοτόμες μορφές λειτουργικής άσκησης που χρησιμοποιεί το δικό σου βάρος σαν κύρια πηγή αντιστάσεων, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Bosu

Κατάλληλο για τον καθένα, από ελίτ αθλητές και παιδιά μέχρι και ηλικιωμένους. Το σύστημα ισορροπίας Bosu μπορεί να μας βοηθήσει από την αύξηση της δύναμης και της ισχύος έως και την κιναίσθηση διαφόρων μυϊκών ομάδων του σώματος, ακόμη και αυτών που δεν φαίνονται.

PowerPlate

Το πασίγνωστο μηχάνημα της ομώνυμης εταιρίας που προσφέρει στο σώμα ταχύτατα ερεθίσματα μέσω των μικροδονήσεων οι οποίες διεγείρουν τις διάφορες μυϊκές ομάδες. Κερδίστε χρόνο από την προπόνηση χωρίς να μειώσετε την αποδοτικότητα της νιώθοντας πολλές μυϊκές ομάδες να συσπώνται ταυτόχρονα.