Δέσποινα Πεπονίδου

ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, κάτοχος Πανελληνίων τίτλων στη κλασική και τεχνική κολύμβηση

με μια ματια

Ερωτευμένη με την άσκηση και το νερό την Δέσποινα από τριών ετών θα την έβρισκες σε ένα κολυμβητήριο ή σε κάποιο γυμναστήριο. Όταν μεγάλωσε δεν θα μπορούσε να σπουδάσει πουθενά αλλού πέρα από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΠΘ (έδρα Σέρρες) με ειδικότητα την Κολύμβηση και κατεύθυνση την Κινησιολογία. Το 2016 βραβεύτηκε ως πρώτη (βαθμολογικά) φοιτήτρια του έτους και το 2015 επιλέχθηκε ως ανταποδοτική υπότροφος του τμήματος.

Η Δέσποινα Πεπονίδου στο studio

Είναι κάτοχος 2 Πανελληνίων τίτλων στην κλασική και στην τεχνική κολύμβηση και αθλήτρια κολύμβησης για πάνω από 16 χρόνια με πολλές διακρίσεις. Έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει πιστοποιημένα σεμινάρια: επίδειξης διάφορων μορφών χορού ως μέσο άσκησης , Βaby Swimming , Watsu (Water - shiatsu), διεθνούς πιστοποιητικού Αντιπτέρισης ( Badminton ), καθώς είναι και ειδικός αθλητικής διδακτικής & ψυχολογίας πιστοποιημένη από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η Δέσποινα Πεπονίδου κάνοντας βάρη

Λόγω πολλών τραυματισμών σε μικρή ηλικία το ενδιαφέρον της στράφηκε στην κινησιολογία, τη θεραπευτική άσκηση ,την φυσικοθεραπεία , την άσκηση ως μορφή αποκατάστασης εντός και εκτός νερού αλλά και την ορθή εκγύμναση των ασκούμενων στον χώρο του γυμναστηρίου που ως σκοπό έχει την την προαγωγή της υγείας , της ευεξίας και την ανάδειξη της ομορφιάς ενός γυμνασμένου σώματος..

Η Δέσποινα Πεπονίδου κάνοντας προσωπική προπόνηση

Παράλληλα με τις σπουδές της, κατάφερε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα παρακολουθώντας συγχρόνως πιστοποιημένα σεμινάρια Yoga , Personal Training , TRX και Aqua Αerobic.